Da jeg selv er i fleksjob som ph.d.-studerende på SDU og derfor uundgåeligt vil skifte ansættelsesforhold når jeg er færdig med dette, vil den foreslåede fleksjobreform få uundgåelige økonomiske konsekvenser for mig og min familie. Konsekvenser der udelukkende bunder i mit handicap (muskelsvind) og en uvilje fra den siddende regerings side til at lade os alle trække læsset i fællesskab. Regeringen vælger i stedet at lade de svage grupper i Danmark betale prisen for den finansielle krise - upåagtet af disse grupper har haft meget lidt eller ingen positiv gavn af det økonomiske opsving i start-00′erne da der ikke medfulgte forbedringer i f.eks. førtidspensionen og ekstra friværdi i huset kræver nu engang at man har råd til et hus - hvilket denne gruppe som oftest ikke har.

For at gøre det lettere for andre også at beregne de økonomiske konsekvenser for dem selv, har jeg lavet en hurtig, simpel hjemmeside til formålet: http://k-doktor.dk/fleksjob

Læs mere om den ny fleksjobreform her:
http://stopreformen.blogspot.com/

http://www.facebook.com/groups/STOPfleksjobreformen/

11 svar til “Beregn løn efter ny fleksjobreform”
  1. Lisbeth K. siger:

    Godt initiativ Thomas!

    I’m right behind you :-)

  2. Hej Thomas

    Tak for dit initiativ.

    Jeg er ansat i fleksjob d. 1. marts 2006, og kan formodentlig blive i stillingen til pensionering, såfremt tilskuddet ikke beskæres.
    Ved du, om der vil ske ændring af tilskud for igangværende fleksjob, eller gælder de kommende nye regler kun i tilfælde af, at man skifter til et nyt fleksjob ?
    På forhånd tak.
    Med vdenlig hilsen
    Poul Kristensen

  3. Hej Poul

    Som reformen er nu, er der lagt op til at de nye regler skal gælde for alle nyansættelser, men ikke eksisterende ansættelser. Det vil sige, hvis du skifter job kommer du over på de nye regler, men ikke hvis du bliver i din nuværende stilling.

  4. Michael siger:

    Hej Thomas.
    Jeg har været i flexjob siden september 2006 med 2/3 tilskud.
    Nu er det sådan der hvor jeg er ansat at det lukker ned den 31-12-2012.
    hvor jeg så står uden arbejde.
    Men vil hører om du evt kan fortælle mig, hvis jeg nu når at finde et nyt flexjob feks den 01-10-2012 så stadigvæk er under de gamle regler..?
    prøvede den løn beregner du har lavet, men kan desværre ikke rigtigt finde ud af den. Så håber du også her evt kan hjælpe mig.
    Min løn er pr måned 25000.-kr før skat arbejder betaler hele pensionen den er 3000.-kr
    Hvordan vil jeg stå efter den nye reform hvis jeg fandt et nyt job med tilsvarende løn.
    Jeg mit time tal er 20 timer.
    MVH
    Michael

  5. Ingrid Ridderberg siger:

    Hej Thomas.
    Jeg går udfra din beregning mht. medlem af a-kasse eller ej ikke gælder efter den aftale der er lavet nu d. 30/6 ?
    Med venlig hilsen Ingrid

  6. Hej Michael

    Jeg har opdateret beregneren og du kan få et indtryk af en tilsvarende løn under de nye regler her: http://k-doktor.dk/fleksjob/displaygraph.php?basisloen=25000&loentillaeg=&pension=3000&arbejdstimer=20

    Hvis du finder et nyt job inden 1/1 2013 burde det være under de gamle regler, men jeg kan selvfølgelig ikke garantere noget.

    Mvh
    Thomas

  7. Hej Ingrid

    Jeg har opdateret beregneren med de nye satser samt fjernet spørgsmålet om medlemskab af A-kasse.

    Mvh
    Thomas

  8. Vil bare sige tak for beregneren :-) Mvh Lola

  9. Hej Thomas,

    Jeg får altså nogle lidt andre tal, når jeg beregner fleksjoblønninger, en din beregner.

    Du skriver at i har anvendt en sats på maxtilskud på 16.700. Jeg har fået oplyst, at maxtilskuddet er 98% af 16732, derfor bliver mine resultater lidt lavere end dine. Har du ikke glemt at fratrække de 2%?

    Mvh

  10. Er det meningen at hovedsiden til beregneren http://www.k-doktor.dk skal være dødt?

  11. Hej Torsten

    De ca. 16700 svarer til 98% af den højeste dagpengesats, så der er trukket 2% fra. Dagpengesatsen er imidlertid steget ca. 1.6% per 1/1 2013, så beregneren skal opdateres en smule. Der er også andre opdateringer som jeg planlægger at indføre inden for alt for lang tid.

    k-doktor.dk domænet bliver mest brugt til email, så derfor er der ikke noget på selve hoveddomænet. Beregneren er oprindeligt lavet en sen aften og skulle sådan set bare ligge på et offentligt tilgængeligt domæne, så derfor røg det ind under mit eksisterende domæne.

    Mvh
    Thomas

Læg et svar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>